Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Evens Foundation (Fonds Vrienden Van Evens Foundation) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen duurzame projecten van De Evens Stichting die bijdragen tot een sterk Europa van burgers en staten, met respect voor culturele en sociale diversiteit.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
De Evens Stichting, een stichting van openbaar nut, neemt en ontwikkelt initiatieven en steunt projecten die het harmonieus samenleven van burgers en staten binnen een vreedzaam Europa bevorderen. Dit met respect voor individuele en collectieve diversiteit alsook fysieke en psychische integriteit, met bijzondere aandacht voor…

LANGE BESCHRIJVING

De Evens Stichting, een stichting van openbaar nut, neemt en ontwikkelt initiatieven en steunt projecten die het harmonieus samenleven van burgers en staten binnen een vreedzaam Europa bevorderen. Dit met respect voor individuele en collectieve diversiteit alsook fysieke en psychische integriteit, met bijzondere aandacht voor de ander. De Evens Stichting initieert en ondersteunt duurzame projecten, en reikt tweejaarlijkse prijzen uit, die bijdragen tot de ontwikkeling en versterking van Europa, gebaseerd op culturele en sociale diversiteit, en dit op het gebied van vredeseducatie, media en Europees burgerschap.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy