Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

SPES-Forum (Fonds Vrienden van SPES-forum) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die bouwen aan een pluralistisch netwerk van personen en organisaties die zich inzetten om spiritualiteit in economie en samenleving te promoten

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Het SPES-forum heeft tot doel om op basis van actief pluralisme een netwerk te vormen van personen en organisaties die in de samenleving spiritualiteit als een publiek goed willen bevorderen en toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Hiertoe ontwikkelt de vzw diverse activiteiten en structuren…

LANGE BESCHRIJVING

Het SPES-forum heeft tot doel om op basis van actief pluralisme een netwerk te vormen van personen en organisaties die in de samenleving spiritualiteit als een publiek goed willen bevorderen en toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Hiertoe ontwikkelt de vzw diverse activiteiten en structuren onder de vorm van colloquia, lezingen, onderzoeken, netwerken, ... Het Fonds wenst verschillende projecten van SPES te steunen. The SPES forum aims to harness active pluralism to form a network of individuals and organisations in society who want to promote spirituality as a public good and make it accessible to as many people as possible. To this end, the non-profit association develops various activities and structures taking the form of colloquiums, lectures, research, networks and so on. The fund would like to support various SPES projects.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy