Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Bank Degroof Petercam Foundation (Fonds Vrienden van) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten rond milieubescherming en rond de educatie van kansarme jongeren in België.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft tot doel projecten van de Bank Degroof Foundation, een stichting van openbaar nut, te steunen. De doelstelling van de stichting is bijdragen tot de bescherming van het milieu en de opvoeding van achtergestelde jongeren en adolescenten. De stichting kan deze doelstelling op…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft tot doel projecten van de Bank Degroof Foundation, een stichting van openbaar nut, te steunen. De doelstelling van de stichting is bijdragen tot de bescherming van het milieu en de opvoeding van achtergestelde jongeren en adolescenten. De stichting kan deze doelstelling op twee manieren bereiken: ofwel door zelf activiteiten uit te voeren op gebied van milieubescherming en de opvoeding van achtergestelde jongeren en adolescenten; ofwel door projecten of activiteiten in de voornoemde domeinen, die door andere natuurlijke of rechtspersonen uitgevoerd worden, materieel en/of financieel te steunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy