Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

ToolBox (Fonds Vrienden van ToolBox) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten rond de ontwikkeling van doeltreffende beheersstrategieën en -technieken die de sociale sector kunnen helpen om hun maatschappelijke doelen te realiseren.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

LANGE BESCHRIJVING
Filantropen steunen ToolBox die tot doel heeft social-profit organisaties te helpen om aanzienlijk méér en beter te laten werken met dezelfde middelen, door hun managementexpertise te verbeteren. ToolBox werkt samen met kleine en middelgrote VZW's (tussen de 2 en de 20 VTE) die actief zijn…

LANGE BESCHRIJVING

Filantropen steunen ToolBox die tot doel heeft social-profit organisaties te helpen om aanzienlijk méér en beter te laten werken met dezelfde middelen, door hun managementexpertise te verbeteren. ToolBox werkt samen met kleine en middelgrote VZW's (tussen de 2 en de 20 VTE) die actief zijn binnen de sociale sector en wiens doelgroep in België leeft. De ondersteunde non-profits kunnen rekenen op de ervaring en expertise van een 60-tal vrijwilligers die actief zijn op het terrein van algemeen management, strategie, financiën, human resources, communicatie en marketing, ICT en juridisch advies.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy