Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Rondom Gezin (Fonds Vrienden van Rondom Gezin) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten inzake opvoedingsondersteuning, relaties, rouwverwerking, ... ten dienste van gezinnen in Vlaanderen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
De vzw voorziet in een gevarieerd aanbod voor diverse groepen van mensen, met respect voor ieders geloofsovertuiging. Dit aanbod bestaat uit: de organisatie van vormingsavonden rond duurzame relaties, de uitbouw van een gespecialiseerde vakbibliotheek over relationele thema’s, de uitgave van het tijdschrift ‘Rondom Gezin’, het…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw voorziet in een gevarieerd aanbod voor diverse groepen van mensen, met respect voor ieders geloofsovertuiging. Dit aanbod bestaat uit: de organisatie van vormingsavonden rond duurzame relaties, de uitbouw van een gespecialiseerde vakbibliotheek over relationele thema’s, de uitgave van het tijdschrift ‘Rondom Gezin’, het verspreiden (op maandbasis) van een elektronische nieuwsbrief met thema's die voor gezinnen interessant zijn, de publicatie van een brochure “Verbonden et elkaar. Een ruggesteun bij de opvoeding” over opvoedingsondersteuning, een specifiek aanbod werd uitgewerkt voor familieleden van gedetineerden.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy