Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Emilie Leus (Fonds) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Psychologische, sociale en financiële steun voor jonge verkeersslachtoffers met een blijvende handicap. Sensibilisatie rond verkeersveiligheid voor scholen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Onderwijs/Talentontwikkeling


LANGE BESCHRIJVING
11 november 2009. Emilie overleed, samen met twee andere meisjes, nadat een dronken chauffeur de controle over het stuur verloor.” Geïnspireerd door de positieve en sociale ingesteldheid van Emilie zochten haar ouders naar een manier om aan de meest dramatische gebeurtenis in hun leven een…

LANGE BESCHRIJVING

11 november 2009. Emilie overleed, samen met twee andere meisjes, nadat een dronken chauffeur de controle over het stuur verloor.” Geïnspireerd door de positieve en sociale ingesteldheid van Emilie zochten haar ouders naar een manier om aan de meest dramatische gebeurtenis in hun leven een positieve wending te geven. Voor de ouders van Emilie betekent het veel om de herinnering aan Emilie levend te houden, dit willen ze realiseren via het Fonds “Emilie Leus”. Financiële steun (tot €10.000)Het Fonds “Emilie Leus” heeft twee luiken. Een eerste luik is het financieel ondersteunen van jonge verkeersslachtoffers met een blijvend fysisch letsel. Het Fonds wil kinderen en jongeren ondersteunen die een concreet initiatief willen ondernemen waarbij het verbeteren van de levenskwaliteit van de jongere centraal staat. Zowel individuele als groepsprojecten kunnen ondersteund worden. Informatie en sensibilisering. Het andere luik betreft informatie en sensibilisering op het gebied van verkeersveiligheid, o.m. door de organisatie en/of ondersteuning van preventie-activiteiten op middelbare scholen. Meer info www.fondsemilieleus.be of contacteer Vincent Leus 0475/97 12 53.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy