Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Amélie (Fonds Amélie) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

De projecten betreffen wetenschappelijk onderzoek en gezondheid, educatie, armoedebestrijding, steun voor gehandicapten, het leefmilieu of behoud van het historisch erfgoed.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft ten doel filantropische projecten op te zetten op de volgende terreinen:- wetenschappelijk en medisch onderzoek en gezondheidszorg,- onderwijs,- bestrijding van armoede en onzekerheid,- hulp aan personen met een handicap,- milieu.Elk jaar wijst het Fonds zijn beschikbare middelen toe aan een of meerdere…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft ten doel filantropische projecten op te zetten op de volgende terreinen:- wetenschappelijk en medisch onderzoek en gezondheidszorg,- onderwijs,- bestrijding van armoede en onzekerheid,- hulp aan personen met een handicap,- milieu.Elk jaar wijst het Fonds zijn beschikbare middelen toe aan een of meerdere projecten temidden van zijn goede doelen. Daar zijn interventies echter beslissend zijn voor het succes van de betrokken projecten, tracht het Fonds zijn middelen zo weinig mogelijk te spreiden.Het Fonds is hoofdzakelijk actief in het Groothertogdom Luxemburg, België, Duitsland en Frankrijk, maar het kan ook projecten steunen in andere landen, met name in Afrika.

MEER


Cookie policy