Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

PiANTRO (Fonds PiANTRO voor de antroposofische werkgebieden) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan projecten, culturele initiatieven of manifestaties in België, die vanuit de basis van de antroposofie werken.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds PiANTRO voor de antroposofische werkgebieden is in 2007 opgericht binnen de Koning Boudewijnstichting. De Stichters wensen met de oprichting van dit Fonds de nodige middelen bijeen te brengen om nieuwe initiatieven die vanuit de basis van de antroposofie werken en culturele projecten of…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds PiANTRO voor de antroposofische werkgebieden is in 2007 opgericht binnen de Koning Boudewijnstichting. De Stichters wensen met de oprichting van dit Fonds de nodige middelen bijeen te brengen om nieuwe initiatieven die vanuit de basis van de antroposofie werken en culturele projecten of manifestaties binnen het ruime gebied van de antroposofie te ondersteunen. De prioritaire doelstelling voor de eerste jaren is het realiseren van een BSO binnen de steinerschool.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

< 10.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy