Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

AW (Fonds AW) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Het Fonds ondersteunt projecten die het belang van menselijke waardigheid onderstrepen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds zal projecten ondersteunen, meer bepaald in de vier volgende domeinen: - Projecten van het Joods Museum in Mechelen - Initiatieven die in België verzorging of hulp verlenen aan mensen in een precaire situatie en aan daklozen, zoals bv. “Thermos Operatie” en “straatverpleegsters” in…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds zal projecten ondersteunen, meer bepaald in de vier volgende domeinen: - Projecten van het Joods Museum in Mechelen - Initiatieven die in België verzorging of hulp verlenen aan mensen in een precaire situatie en aan daklozen, zoals bv. “Thermos Operatie” en “straatverpleegsters” in Schaarbeek - Projecten die de leefomstandigheden verbeteren van patiënten met ernstige ziekten, zoals de Nationale Belgische Multiple Sclerose Liga of de transplantatievereniging - Acties van Child Focus en Make a wish. Deze ondersteuning is beperkt tot de eerste drie bestaansjaren van het Fonds. Daarna zal het bedrag gebruikt worden om het tweede en derde luik te versterken.

MEER


Cookie policy