Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Chrysalide (Fonds Chrysalide) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Jongeren die in moeilijke omstandigheden opgroeien, helpen om zich te ontplooien door hen opleidingskansen te bieden.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doel kinderen, wiens levensomstandigheden een voorspoedige ontwikkeling onmogelijk maken, te helpen om een opleiding te krijgen.Het Fonds kent financiële hulp toe aan initiatieven waarvan het doel overeenstemt met dat van het Fonds, en die ofwel een vermenigvuldigend effect hebben, ofwel blijk…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doel kinderen, wiens levensomstandigheden een voorspoedige ontwikkeling onmogelijk maken, te helpen om een opleiding te krijgen.Het Fonds kent financiële hulp toe aan initiatieven waarvan het doel overeenstemt met dat van het Fonds, en die ofwel een vermenigvuldigend effect hebben, ofwel blijk geven van sociale vernieuwing.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

< 10.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy