Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Graeve (Fonds Dominique De Graeve) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Het Fonds Dominique De Graeve ondersteunt concrete initiatieven die zich in het bijzonder inzetten voor een betere bescherming en veiligheid van kinderen in het verkeer.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Dominique De Graeve ondersteunt concrete initiatieven die zich in het bijzonder inzetten voor een betere bescherming en veiligheid van kinderen in het verkeer. Een oproep wordt daarvoor alternerend gelanceerd in de Vlaamse Gemeenschap en in de Franse Gemeenschap. In 2017 richt de oproep…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Dominique De Graeve ondersteunt concrete initiatieven die zich in het bijzonder inzetten voor een betere bescherming en veiligheid van kinderen in het verkeer. Een oproep wordt daarvoor alternerend gelanceerd in de Vlaamse Gemeenschap en in de Franse Gemeenschap. In 2017 richt de oproep zich tot initiatieven in de Vlaamse Gemeenschap. De laureaat krijgt een Prijs ter waarde van 5000 euro.

MEER


Cookie policy