Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Fonds Habbekrats Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan vzw Habbekrats, een jeugdorganisatie die zich overal in België inzet voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar, met een speciale aandacht voor kinderen en jongeren die het moeilijk hebben.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Habbekrats is een kleurrijke jeugdorganisatie die zich overal in het land inzet voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar. Slogan van Habbekrats is 'de jeugd is goed bezig': als bewijs heeft Habbekrats elf warme huizen ingericht waar in totaal 2500 jongeren per jaar…

LANGE BESCHRIJVING

Habbekrats is een kleurrijke jeugdorganisatie die zich overal in het land inzet voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar. Slogan van Habbekrats is 'de jeugd is goed bezig': als bewijs heeft Habbekrats elf warme huizen ingericht waar in totaal 2500 jongeren per jaar elkaar ontmoeten. Alle info via www.habbekrats.be

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy