Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Delhaize Fonds Bedrijfsfonds (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan mensen die zich inzetten voor het welzijn en het harmonieus samenleven van verschillende generaties, culturen of sociaal-economische milieus in hun dorp of wijk.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Delhaize Le Lion/De Leeuw, Belgische internationale voedingsdistributeur, heeft in maart 2008 haar initiatieven op het vlak van burgerschap uitgebreid door het Delhaize Fonds op te richten. Het Delhaize Fonds is een partnerschap tussen Delhaize en de Koning Boudewijnstichting. Het Delhaize Fonds steunt initiatieven die de…

LANGE BESCHRIJVING

Delhaize Le Lion/De Leeuw, Belgische internationale voedingsdistributeur, heeft in maart 2008 haar initiatieven op het vlak van burgerschap uitgebreid door het Delhaize Fonds op te richten. Het Delhaize Fonds is een partnerschap tussen Delhaize en de Koning Boudewijnstichting. Het Delhaize Fonds steunt initiatieven die de sociale cohesie in de lokale gemeenschappen bevorderen. Zo wil het Fonds bijdragen tot het samenleven van buurt-, stad- en dorpsbewoners. Daarom helpt het Fonds projecten die contacten stimuleren tussen mensen van verschillende generaties, diverse culturen en sociaal-economische achtergronden, die bijdragen tot de integratie van personen en strijden tegen het isolement. Het Fonds ondersteunt projecten in België en in het Groothertogdom Luxemburg.

MEER

FOTO' S
FILMPJES

Cookie policy