Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Van Wonterghem-De Brabandere (Fonds Van Wonterghem-De Brabandere) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Prijs (12.500 €) voor een persoon of een vereniging die zich in groot Ieper verdienstelijk maakt op het vlak van solidariteit, leefmilieu, welzijnszorg, burgerzin.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


Naar projectoproep

LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Van Wonterghem - De Brabandere bekroont jaarlijks een persoon (of uitzonderlijk een vereniging of groep mensen) die zich op vrijwillige basis verdienstelijk maakt op het vlak van solidariteit, leefmilieu, welzijnszorg of burgerzin. U vindt hier verder een overzichtje van alle laureaten van de…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Van Wonterghem - De Brabandere bekroont jaarlijks een persoon (of uitzonderlijk een vereniging of groep mensen) die zich op vrijwillige basis verdienstelijk maakt op het vlak van solidariteit, leefmilieu, welzijnszorg of burgerzin. U vindt hier verder een overzichtje van alle laureaten van de voorbije 18 jaar. De volgende oproep voor kandidaten wordt in mei 2019 gelanceerd.

MEER

FOTO' S
PROJECTEN
 • Prijs 2016: Guido Turck

  De Prijs 2016 wordt toegekend aan Guido Turck. Al meer dan 25 jaar zet hij zich belangeloos in voor alle personen met MS (multiple sclerose) en hun familieleden die lid zijn van het MS-comité Ieper.

  MEER

 • Prijs 2015: Roger Verbeke

  De Prijs 2015, die in het teken stond van de herdenkingen rond de Eerste Wereldoorlog, wordt toegekend aan Roger Verbeke. Al meer dan 50 jaar zet hij zich belangeloos in voor de geschiedschrijving van de oorlog in de voormalige frontstreek, met een bijzondere aandacht voor…

  MEER

 • Prijs 2017: Wilfried Vermeulen

  De Prijs 2017 werd toegekend aan Wilfried Vermeulen. Jarenlang heeft hij zich ingezet voor cultuurpromotie in de regio, dit door de oprichting van WestClassic en door het ter beschikking stellen van zijn kantoor en lokettenzaal als expositieruimte.

  MEER

 • Prijs 2018. Vrijwilligers van milieuboerderij De Palingbeek

  De Prijs 2018 werd uitgereikt aan de vrijwilligers van milieuboerderij De Palingbeek. In het dagcentrum van de boerderij, een van de onderdelen van Vondels VZW, komen mensen met een beperking die niet, niet meer of nog niet in staat zijn tot betaald werk. Vrouwen en…

  MEER

MEER INFO


Cookie policy