Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ringland (Fonds Vrienden Van Ringland) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen ondersteunen projecten die rekening met levenskwaliteit en gezondheid houden in de studie en promotie van de mobiliteit en structuurplanning in en rond Antwerpen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Maatschappelijk Engagement - Welzijn


LANGE BESCHRIJVING
De burgerbeweging Ringland ijvert voor de overkapping en heraanleg van de Ring rond Antwerpen, waarbij ze o.m. pleit voor een vlotte mobiliteit, een betere levenskwaliteit, meer groene ruimte, minder lawaaihinder en fijnstof. Ze informeerde en betrok de brede bevolking de voorbije jaren met campagnes, vergaderingen,…

LANGE BESCHRIJVING

De burgerbeweging Ringland ijvert voor de overkapping en heraanleg van de Ring rond Antwerpen, waarbij ze o.m. pleit voor een vlotte mobiliteit, een betere levenskwaliteit, meer groene ruimte, minder lawaaihinder en fijnstof. Ze informeerde en betrok de brede bevolking de voorbije jaren met campagnes, vergaderingen, evenementen, festivals en publicaties. Er werden ook diverse studies uitgevoerd om bij te dragen tot de nodige oplossingen. In concrete overzichtsplannen werd het concept Ringland voort uitgewerkt, met de nadruk op de verbetering van de leefbaarheid in de stad en de regio, de enorme toename van het publieke groendomein en het op een ecologische manier oplossen van de files. Het belangrijkste resultaat tot nog toe is de samenwerking met de overheid en de overkappingsintendant, wat geleid heeft tot het ‘Toekomstverbond’. Ringland werkt nu in overleg met de overheid en andere stakeholders voort aan de uitvoering van dat akkoord. Om inhoudelijke en technische voorstellen uit te werken doet de organisatie een beroep op deskundigen. De burgerbeweging richt zich tot alle burgers, ondernemingen en organisaties die belang hebben bij de verbetering van de mobiliteit en de leefbaarheid in de regio Antwerpen. Zij steunen de beweging met giften.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

100.000€- 250.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy