Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

J&Joy (Fonds J&Joy) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Ondersteuning van specifieke projecten die door erkende organisaties worden ontwikkeld op het platteland in India.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft tot doel maatschappelijk kwetsbare kinderen in België en daarbuiten te helpen. Het Fonds richt zich op specifieke plattelandsprojecten in India, wiens activiteiten worden gecontroleerd en opgevolgd, in sommige gevallen door openbare instanties of organisaties die zich garant stellen. Het Fonds waakt er…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft tot doel maatschappelijk kwetsbare kinderen in België en daarbuiten te helpen. Het Fonds richt zich op specifieke plattelandsprojecten in India, wiens activiteiten worden gecontroleerd en opgevolgd, in sommige gevallen door openbare instanties of organisaties die zich garant stellen. Het Fonds waakt er over dat haar acties een meetbare materiële verbetering brengen in het leven van de kinderen waar de gesteunde projecten zich op richten.

MEER


Cookie policy