Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Depasse (Fonds Richard Depasse) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun voor wetenschappelijk onderzoek naar weesziekten. Hulp aan verenigingen die zich inzetten voor personen in nood (luisterend oor, hulp aan alleenstaand ouders…) in Henegouwen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Wetenschappelijk onderzoek


LANGE BESCHRIJVING
In overeenstemming met de wil van de schenker, geeft het Fonds Depasse voorrang aan de drie volgende doelstellingen : Steun voor wetenschappelijk onderzoek naar weesziekten (zeldzame ziekten). Hulp aan verenigingen die zich inzetten voor personen in nood (een luisterend oor, financiele hulp en hulp aan…

LANGE BESCHRIJVING

In overeenstemming met de wil van de schenker, geeft het Fonds Depasse voorrang aan de drie volgende doelstellingen : Steun voor wetenschappelijk onderzoek naar weesziekten (zeldzame ziekten). Hulp aan verenigingen die zich inzetten voor personen in nood (een luisterend oor, financiele hulp en hulp aan alleenstaand ouders…) in Henegouwen. Hulp aan de Damiaanactie voor zijn ontwikkelingsprojecten Het Fonds zal ieder jaar de helft van zijn middelen aan het eerst doel besteden en een kwart aan ieder van de twee andere doelstellingen.

MEER


Cookie policy