Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Verschueren (Fonds Leona Verschueren) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Projecten rond mensenhandel, pedofilie, foltering, kindsoldaten. Maar ook rond armoedebestrijding in Latijns-Amerika. Integratie van personen van buitenlandse afkomst.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Jongeren - Armoedebestrijding


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds steunt kleine organisaties en initiatieven in de volgende sectoren: - de strijd tegen mishandelingen in het algemeen. In dit kader wordt speciaal aandacht gegeven aan de bestrijding van mensenhandel, pedofilie, foltering en kindsoldaten; evenals de begeleiding van slachtoffers hiervan naar spirituele, psychologische en…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds steunt kleine organisaties en initiatieven in de volgende sectoren: - de strijd tegen mishandelingen in het algemeen. In dit kader wordt speciaal aandacht gegeven aan de bestrijding van mensenhandel, pedofilie, foltering en kindsoldaten; evenals de begeleiding van slachtoffers hiervan naar spirituele, psychologische en sociale reïntegratie; - armoedebestrijding in Latijns-Amerika; - steun aan spirituele organisaties voor projecten ten bate van het moreel ondersteunen van individuen; - integratie van personen van buitenlandse afkomst.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy