Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Figeys (Fonds Jean-Pierre Figeys) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Kansarme jongeren aanzetten om in een sportclub te gaan of een sociale activiteit te doen; en voor hen lidmaatschap, trainingskosten, verzekeringen,…. betalen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Jongeren


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds richt zich op de fysieke en sociale ontwikkeling van kansarme jongeren en wil hen helpen om hun plaats te vinden in de maatschappij. Daarom zal het hen stimuleren om deel te nemen aan sportclubs en sociale netwerken. Het Fonds zal prioritair steun verlenen…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds richt zich op de fysieke en sociale ontwikkeling van kansarme jongeren en wil hen helpen om hun plaats te vinden in de maatschappij. Daarom zal het hen stimuleren om deel te nemen aan sportclubs en sociale netwerken. Het Fonds zal prioritair steun verlenen aan jonge spelers van minder dan 16 jaar van de voetbalclub «Verbroedering Beersel-Drogenbos », die in Drogenbos wonen en van wie de ouders deze sportkosten niet kunnen betalen. Voor zover het Fonds voldoende middelen heeft, zal het de kosten dragen voor het jaarlijkse lidmaatschap, de trainingskosten en verzekeringen van de spelers. De toekenningsvoorwaarden zullen op het moment van de inschrijvingen beschikbaar zijn bij de Club.Het Fonds zal eveneens bijdragen tot de huisvestingskosten (maaltijden, verblijf…) van de spelers die deelnemen aan het internationaal jeugdtornooi dat jaarlijks wordt georganiseerd. Het gaat hier om jonge spelers van andere nationale en internationale clubs die uitgenodigd zijn. Bij deze gelegenheid reikt het Fonds jaarlijks de «Figeysbeker» uit aan de tweede finalisten.

MEER


Cookie policy