Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Jumping International de Bruxelles (Fonds Jumping International de Bruxelles) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Filantropische projecten en activiteiten  steunen rond oa hippotherapie (therapeutisch paardrijden), dressuurwedstrijden voor jongeren,…

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Jumping International de Bruxelles is opgericht in 2013 door de leden van de VZW Jumping International de Bruxelles. Het Fonds heeft als doelstelling elk filantropisch project in het kader van paardensport te steunen. Het Comité wenst in het bijzonder dat de activiteiten die…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Jumping International de Bruxelles is opgericht in 2013 door de leden van de VZW Jumping International de Bruxelles. Het Fonds heeft als doelstelling elk filantropisch project in het kader van paardensport te steunen. Het Comité wenst in het bijzonder dat de activiteiten die voormalig gesteund werden door de VZW blijven verder genieten van de steun van het Fonds. Daarnaast blijft de mogelijkheid om andere projecten voor te leggen aan het Bestuurscomité van het Fonds ook bestaan.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

< 10.000€


Cookie policy