Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

M-Museum Fonds Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steunt culturele, wetenschappelijke, museale en/of publieksgerichte projecten van het M – Museum Leuven, dat zowel oude meesters als hedendaagse kunstenaars aan bod laat komen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
M verbindt mensen, kunst en geschiedenis. Vandaag, morgen en in de verre toekomst. Onze collectie en tentoonstellingen vormen het kloppende hart van onze werking. Meer dan ooit willen we echt een verschil maken. Hoe? Door jonge kunstenaars te begeleiden, een lans te breken voor levenslang…

LANGE BESCHRIJVING

M verbindt mensen, kunst en geschiedenis. Vandaag, morgen en in de verre toekomst. Onze collectie en tentoonstellingen vormen het kloppende hart van onze werking. Meer dan ooit willen we echt een verschil maken. Hoe? Door jonge kunstenaars te begeleiden, een lans te breken voor levenslang leren, kansen te geven aan kwetsbare doelgroepen én wetenschappelijk onderzoek te verrichten. Met de bijdragen aan M-LIFE wilt M een aantal nieuwe projecten realiseren, die passen binnen de missie van het museum. Wie M-LIFE via een gift steunt, kiest zelf waar zijn gift terechtkomt. De ingezamelde middelen gaan naar de algemene werking van M of naar de realisatie van één van de lopende projecten. Benieuwd naar de M-projecten? Surf naar www.M-LIFE.be voor meer informatie.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy