Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Family Justice Centre, Antwerpen

Beschrijving

1. In de multidisciplinaire aanpak van intrafamiliaal geweld, bij de innovatieve werking van het Family Justice Center, is er ook een medisch-forensisch luik uitgewerkt. Met een pool van gemotiveerde huisartsen van enkele groepspraktijken uit de regio wordt gewerkt aan een kwalitatieve (en kwantitatieve) verbetering van medische vaststellingen van (fysiek) geweld tegen volwassenen en kinderen in de gezinssituatie. In dit kader worden de verwondingen ook gefotografeerd. Er is een medisch-forensische ruimte ingericht en er wordt een goede camera met toebehoren aangekocht. 2. Uitbouw van vrijwilligerswerking ter ondersteuning van de slachtoffers van intrafamiliaal geweld en hun gezin

Doel

Bewijsstukken hebben van medische vaststellingen van geweld. Uitbouw vrijwilligerswerking.

Cookie policy