Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.
ZOEK EEN VERENIGING

Uitgebreid zoeken    

NIEUWS VAN HET WEB

 • Event 28 maart: filantropie in de huidige samenleving

  De Belgische Federatie van Filantropische Stichtingen (BFFS) brengt stichtingen samen die op uiteenlopende vlakken voor het algemeen belang werken. Door haar werking beoogt de Federatie de sector van stichtingen transparanter te maken en aan te tonen dat stichtingen een relevante plaats innemen in de samenleving.

  www.stichtingen.be - 22 maart

  MEER

 • Vorming: fondsenwerving 3/4

  Je wil graag eens iets ‘grootser’ organiseren of je vrijwilligers eens extra belonen. Budget is helaas niet altijd voorhanden.

  www.willemsfonds.be - 21 maart

  MEER

 • Nieuw op GoedeDoelen.be: kattencafé Puss and Books

  Kattencafés sluipen op zachte pootjes onze maatschappij binnen. In eigen land bestaan ze al in Gent en Brussel, en vanaf nu ook in Brugge. Gewapend met stevige inhoudelijke kennis, een praktische aanpak en met het welzijn van de kat als hoogste prioriteit willen we een adoptiedienst voor katten oprichten.

  www.pussandbooks.be - 20 maart

  MEER

 • Barometer van de verenigingen 2018

  De verenigingen in ons land zijn over het algemeen iets minder pessimistisch over hun financiële situatie, maar ze zijn niet allemaal uit de gevarenzone, en vele werken met (zeer) beperkte financiële buffers.

  www.goededoelen.be - 19 maart

  MEER

 • 5 tips om conflicten op de werkvloer op te lossen

  We need a serious workforce development reboot. But in a world where advancements are moving faster than workforce development solutions can even get on the ballot, how do we get ahead?

  www.forbes.com - 18 maart

  MEER

 • Studentenvereniging gaat 24 uur lang feesten voor het goede doel

  24 uur lang feesten, eten en véél drinken: niemand kan dat beter dan studenten. De vereniging voor ingenieursstudenten aan de UGent weet dat, en organiseert eind deze maand een unieke fuifactie voor het goede doel. “Want ook dát doen studentenverenigingen”, klinkt het.

  www.hln.be - 15 maart

  MEER

MEER NIEUWS

OVER DE SECTOR

Barometer van de Verenigingen 2018

De verenigingen in ons land zijn over het algemeen iets minder pessimistisch over hun financiële situatie, maar ze zijn niet allemaal uit de gevarenzone, en vele werken met (zeer) beperkte financiële buffers.

MEER

Barometer van de Verenigingen 2016

Ontdek de opvallende resultaten van de 7de editie van de Barometer van de financiële situatie van verenigingen.

MEER

Een goed doel in jouw testament

Testament opstellen? Meer en meer mensen laten een schenking aan een goed doel in hun testament opnemen.

MEER

MEER OVER DE SECTOR
Cookie policy