Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

TADA : zaterdagonderwijs om maatschappelijk kwetsbare kinderen te motiveren

Bij TADA worden kinderen aangemoedigd om nieuwsgierig te zijn, om de wereld en zichzelf te ontdekken via praktijkles en ontmoetingen met enthousiaste professionals.

Nicolas Blancquaert legt ons uit wat TADA precies doet : 

Bij ToekomstATELIERdelAvenir (TADA) gaan tieners uit Molenbeek, Kuregem en Sint-Joost-ten-Node elk weekend – jarenlang –  vol goesting naar de zaterdagschool. Ze krijgen plezante praktijkles van bevlogen professionals.  Onder meer journalisten, advocaten en koks vertellen er vrijwillig over hun beroep. Zo ontdekken de kinderen zichzelf en de wereld. Ik geef ateliers over talent, help bij huiswerk en begeleid docenten tijdens werkplekbezoeken. 

Wat vind je leuk bij TADA?

De interactie tussen tieners en professionals is fantastisch. De tieners krijgen een inkijk in wat ‘later’ zoal in petto heeft, opdat ze de relevantie van ‘je best doen voor later’ beter begrijpen. Ze vinden een warme, buitenschoolse leerplek waar ze met vragen over ‘later’ terecht kunnen.  Voor professionals zijn dit publiek, hun talent en rake vragen een openbaring. Ik besteed er met plezier mijn vrije dag aan! 

Join our team...?

Alle domeinen komen aan bod en dus zijn diverse gepassioneerde professionals welkom als docent. Maar ook mensen die graag uitstappen begeleiden of op een andere manier willen helpen, verwelkomen wij met open armen!

 

logoTADA.png

 

Ontdek meer over TADA op Goededoelen.be

Cookie policy