Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Straat-verplegers vzw : om zoveel mogelijk daklozen van de straat te krijgen

Na zes jaar terreinwerk met daklozen, coördineert Anne van Tichelen nu het opleidingstraject binnen vzw Straat-verplegers. Om zoveel mogelijk daklozen van de straat te krijgen, zet de organisatie in op hygiëne en de opwaardering van talenten. 

Bij Straat-verplegers vzw zijn wij ervan overtuigd dat het voor iedereen mogelijk is om van de straat te geraken! Om dit te bereiken, zetten we in op hygiëne en de opwaardering van talenten. Na zes jaar werken met daklozen op het terrein, coördineer ik nu het opleidingsproject. Het project is bedoeld voor professionals die zich comfortabeler willen voelen om te praten over hygiëne bij iemand die zichzelf verwaarloost. Wij geloven dat hygiëne een belangrijke rol speelt bij het herstel van een persoon.

Geloof je in verandering?
Verandering is mogelijk. Dat is wat deze mensen me hebben geleerd sinds ik in de organisatie werk. Gedurende die tijd hebben 82 mensen die op straat leefden, door te geloven in hun dromen en in hun capaciteiten, hun situatie verbeterd.

Is jouw goed doel op zoek naar vrijwilligers?
Wij zijn op zoek naar logistieke en administratieve ondersteuning. Verder zoeken wij ook vrijwillige verplegers die onze teams op het terrein helpen, alsook vrijwilligers die mensen willen begeleiden bij hun huisvesting.

 

logo_straatverplegers.png

 

Meer info over Straat-verplegers 

Cookie policy